Kennelträff nr 1
15 aug -09
 


Carina & Gizmo, Börje & Moa, Vivianne & Mysak,
Kristian & Svea, Veine & Glenn.
Längst fram stolta modern Stina :-)

 

Alla 5 poliserna kunde delta denna dag! Tänk, det kändes allt lite extra, att få anordna vår lilla kennels första kennelträff :-) Vi hade vädrets makter med oss denna dag, vi fick uppehåll å lagom varmt.
Hemkomna från dagens första aktivitet, tipsrundan.
Ho-ho!, vad kul att ses Glenn, tycker Stina! Även fast jag sedan mest fostrade på dej... ;-)

 

 


ViviAnn laddar Mysaks spel med fler köttbullar!

 

 


Nu har jag tömt köttbullarna! Lillhusse William & mamma Jannike håller koll på läget!

 

 


Å vad roligt att få se alla poliserna samlade i vår trädgård igen :-)
Moa närmast kameran, Glenn bortanför & längst bort Gizmo!

 

 


Gott med mat!

 

 


Dagens första prisutdelning! Jannike vinner tipsrundan! Å William får barnens-pris!

 

 


Känn-din-hund-tävlingen! Lotta & Veine kikar vad Glenn väljer, köttbulle eller hundkex?!

 

 


Kristian kollar vad Svea väljer.... köttbullarna blir det!

 

 


Ett härligt wheatengäng på väg hemåt!

 

 


Hemma väntade kaffe å fika. Johan hugger in!

 

 


Kristian & Svea vann tävlingen "Känn din hund"!
Ett aktiveringsspel blev vinsten!

 

 


Carina & Gizmo spanar in de andra!

 

 


Glenn kan stå fint! ...

 

 


...Å syrran Svea oxå!

 

 


Ann-Catrin övar lite utställning med sin fina Moa!
 

 

Strax innan klockan 11 började de första dyka upp. Allt eftersom de kom blev de iväg-skickade på en tipspromenad, å de fick chans att bekanta sej med lilla samhället Hult ;-) Sedan väntade en massa olika aktiveringsspel ute i trädgården! Alla syskon fick hälsa på varandra & allihopa spelade lite spel. Moa (GF Irene Huss) hittade "sin grej", hon lade ner hela sin själ i att försöka få ut köttbullsbitarna ur spelen, hon hade verkligen talang den tjejen!

Hundarna hälsade å busade ihop & det var verkligen väldigt kul att se allihopa tillsammans igen! För ett år sedan var de bara små små valpar & nu har de hunnit bli 14½ månad & på väg upp i vuxen ålder.

Efter tipspromenad å spel så blev det lunch för oss 2-benta. Kändes nog speciellt gott för de som åkt långt till oss denna dag. Det blev även prisutdelning av tipsrundan & efter en extra lottdragning så vann Jannike priset, grattis! Efter maten blev det dags för nästa aktivitet, "Känn din hund". Alla fick fylla i en lapp & ringa in vilket alternativ de trodde att sin hund skulle göra i olika situationer. Ingen hund kan göra fel, utan det gäller att gissa hur/vad hunden kommer att göra! Sedan gick vi ut till grusplanen bortanför vår hus, för att där göra de olika "grenarna". Tex skulle vi se om hundarna valde skålen med köttbullar eller hundkex, om de tog sej igenom en tunnel eller om de sprang efter en leksak som drogs iväg av en lina. Alla kämpade på bra & efter detta väntade fika å kaffe hemma.

Vid fikat blev det ännu mer hundprat om t ex höftledsröntgen, tandsten, cykelträning & försäkringar. Sen blev det prisutdelning för den som bäst lyckats gissa hur sin hund skulle agera i  "Känn din hund-tävlingen". Den vanns av norska Svea (GF Anna Pihl), grattis Kristian & Lena! Allihopa de andra fick även ett litet pris, en id-bricka!

Innan det var dags att bryta upp för dagen så gosade vi med hundarna i trädgården en stund till, det var så svårt att slita sej från allihopa :-) Vi försökte hinna med alla 5 en stund var! Hade kunnat behålla dom hemma allihopa :-)

Hela gänget gjorde så att dagen blev väldigt lyckad, tack så jättemycket för att ni deltog!!! Å tack än en gång för att ni är såna härliga, engagerade ägare till våra Giant Force-poliser!

Vi ses igen allihopa om ett år! Boka in helgen redan nu, för det här vill vi göra om igen :-)

 

Tillbaka